Σχηματάρι, 6 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. και η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΒΟ. στα πλαίσια της δέσμευσης που ανέλαβε σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις του νομικού της συμβούλου Αλκιβιάδη Ευαγγελάτου, που σας παραθέτουμε συνημμένα για ενημέρωση σας, ήρθε η ώρα για να διεκδικήσουμε μέσω δικαστικών αγωγών τόσο τα αναδρομικά των δώρων και του επιδόματος αδείας των ετών 2017 και 2018 και του δώρου Χριστουγέννων 2016 όπως και το ποσό των νυχτερινών υπηρεσιών των ετών 2017 και 2018.

Στην προσπάθεια μας να επιτύχουμε το βέλτιστο οικονομικό αποτέλεσμα, για τους συναδέλφους μας, πετύχαμε την εξής προσφορά από το δικηγορικό Γραφείο του νομικού μας σύμβουλου κ. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ.

Ένα πακέτο με δύο (2) αγωγές στην τιμή των 30 ευρώ μόνο.

Η αγωγή για τα αναδρομικά των δώρων στο ποσό των 20 ευρώ και για όσους θέλουν συμπληρωματικά αγωγή για τα νυχτερινά στο ποσό των 10 ευρώ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ (από 5% ως 10% δηλαδή στα 2.500 που είναι τα αναδρομικά των δώρων από 175 ως 250 ευρώ επιπλέον), αλλά ουσιαστικά καταβάλλετε μόνο τα 20 και 10 ευρώ αντίστοιχα.

Όσοι συνάδελφοι θέλουν να συμμετέχουν στην ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΩΡΩΝ & ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΔΕΙΑΣ θα πρέπει να εκτυπώσουν, συμπληρώσουν και καταθέσουν στην Ένωσή μας, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15-02-2019, τα κάτωθι ΕΝΤΥΠΑ :

-ΕΝΤΥΠΟ (Α) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ

-ΕΝΤΥΠΟ (Β) ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, με θεωρημένο γνήσιο υπογραφή

-ΕΝΤΥΠΟ (Γ) ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ εις διπλούν

Για την συμμετοχή των συναδέλφων στην ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΤΩΝ 2017-2018, οι συνάδελφοι θα πρέπει αντίστοιχα να εκτυπώσουν, συμπληρώσουν και καταθέσουν στην Ένωσή μας, ΑΠΟ ΤΙΣ 01-03-2019, τα κάτωθι ΕΝΤΥΠΑ :

-ΕΝΤΥΠΟ (Δ) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ

-ΕΝΤΥΠΟ (Ε) ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, με θεωρημένο γνήσιο υπογραφή

-ΕΝΤΥΠΟ (ΣΤ) ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ εις διπλούν

-ΒΕΒΑΙΩΣΗ της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ από την οποία να προκύπτει ο αριθμός ωρών νυχτερινής εργασίας.

-ΕΝΤΥΠΟ (Ζ) για την ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ της βεβαίωσης από τις Μονάδες σας υπάρχει συνημμένο προς εκτύπωση στην παρούσα.

Συνάδελφοι, διεκδικώντας την νομιμότητα, σας ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι όταν δίνετε χρήματα για οποιοδήποτε λόγο θα παίρνετε απόδειξη. Για το λόγο όταν καταθέτετε τα δικαιολογητικά σας στην Ένωσή μας θα παίρνετε την απόδειξη σας που θα λέει ότι η Ένωση παρέλαβε το ποσό των 20 ή 10 ευρώ για την αμοιβή του δικηγορικού Γραφείου του κ. Ευαγγελάτου που αφορά στην δικαστική διεκδίκηση των αναδρομικών των δώρων και του επιδόματος αδείας των ετών 2017 και 2018 και του δώρου Χριστουγέννων 2016 και αντίστοιχα το ποσό των νυχτερινών υπηρεσιών - επιδόματος επιχειρησιακής ετοιμότητας μονάδων των ετών 2017 και 2018.

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Δ.Σ. της Ένωσής μας: Πρόεδρος Καραγεωργίου Ευάγγελος τηλ. 6983520310, Αντιπρόεδρος Μερκούρης Νικόλαος τηλ. 6983501193, Ταμίας Μπαλατσούκας Κων/νος τηλ. 6983510591.

Το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ